Se incarca...
 
Aviz Earthzyme - Euro Lider Construct
Agrement Earthzyme - Euro Lider Construct

UltraZyme este un amestec de enzime in forma lichida, folosit in curatarea industriala a scurgerilor de petrol, separatoarelor pentru grasimi si produse petroliere, drenajelor, canalelor de scurgere, rezervoarelor septice, depozitelor de deseuri, instalatiilor si statiilor de epurare cât si un numar de aplicatii agricole, inclusiv lagunele de ape uzate.

In substanta, UltraZyme este facut din trilioane de celule vii care altereaza compozitia moleculara a materialului tratat. Formula enzimei transforma materia organica daunatoare din deseuri in particule mai mici de materie organica care apoi poate fi consumata de catre bacteriile degenerative, care le transforma in dioxid de carbon si apa. Este de notat cantitatea insignifianta de carbon generata, in comparatie cu numeroasele deseuri eliminate din depozitele de deseuri si din mediu si poate fi absorbita fara probleme de catre filtrele de carbon din imprejurimi. UltraZyme ofera dealtfel si un control superior al mirosului pentru un numar enorm de aplicatii.

Prin actiunea sa enzimatica, in timp ce modifica la nivel molecular deseurile, transforma si molecule de mirosuri ale materialelor in materie libera, 100% ecologica si de compozitie organica. UltraZyme vine cu o aroma de ierburi, deci nu numai elimina mirosurile neplacute a deseurilor dar si le inlocuieste cu un miros placut care nu doar acopera pe cele precedente cum fac majoritatea produselor din piata in ziua de azi.

UltraZyme este un produs pentru aplicatii diverse, poate fi aplicat folosind echipament de pulverizare de baza si este eficace in apa dulce si sarata, la toate temperaturile (inalte si joase), pe o vasta scala de nivele de pH. Datorita acestor factori este motivul pentru care poate fi folosit pentru o atât de vasta gama de aplicatii care include si reme­dierea solului. Dovada ca este 100% ecologic este faptul ca UltraZyme insasi este biodegradat in mod complet in doar 28 de zile dupa aplicare, in acest timp digera hidrocarburi, grasimi si uleiuri pâna la 60% doar in 5 zile. Pentru ca este simplu si usor de folosit in aplicatii având o eficacitate deosebita, UltraZyme va fi punctul de reper al industriei de curatare si remediere a mediului pentru multe generatii urmatoare.

Caracteristici:

 • inlatura mirosurile neplacute distrugând structurile moleculare care le genereaza;
 • Reduce nivelele de consum biochimic de oxigen cu ajutorul enzimelor prin descompunerea sau conversia agentilor contaminanti;
 • Neutralizeaza complet agentii contaminanti fiind un curatator biodegradabil;
 • Descompune hidrocarburile, acizii grasi si uleiurile pâna la 60% in 5 zile;
 • Descompune namolurile de la 40% pâna 60%;
 • Nu este toxica, nu provoaca alergii si nu este inflamabila;
 • Este compatibila in mod total cu mediul inconjurator;
 • Biodegradeaza agentii contaminanti anihilati;
 • Nu lasa reziduuri in afara de oxigen si apa;
 • Functioneaza la fel de bine in apa dulce cât si in apa sarata;
 • Functioneaza in sisteme aerobice si anaerobice.

UltraZyme este o mixtura brevetata, foarte concentrata, de microorganisme naturale, nutriente esentiale si agenti combinanti care ajuta la descompunerea inaltelor concentratii de acizi grasi, grasimi, uleiuri, sânge, materie libera si materie organica gasite in procesarile de deseuri de la un anumit numar de surse. Aplicatiile posibile includ unitati de procesare a carnii (pasari de curte, peste, carne de vita, de porc, etc), scurgeri de petrol, depozite de deseuri, scurgeri de chimicale, si alte tipuri de activitati de curatare. Este eficient in lagune anaerobice, locuri cu sistem de ventilatie, filtre de scurgeri, rezervoare septice.

Degradeaza materialele, reduce consumul biochimic de oxigen si consumul chimic de oxigen, imbunatateste sedimentarea in epuratoare si reduce materia solida in suspensie. UltraZyme va distruge foarte repede depunerile de grasime in instalatii, scurgeri, sisteme de canalizare, pompe si statii de epurare doar ca sa enumeram câteva aplicatii si este adaptat pentru uz in ciclul productiv pentru productia de pasari, porci si oua. Culturile UltraZyme sunt un amestec de anaerobi facultativi originari din sol, care folosesc materie organica moarta ca sursa de hrana. Culturile nu sunt daunatoare nici pentru plante sau animale acvatice sau terestre si au fost lasate in zone de tratament maritim si de apa dulce cu o totala siguranta ecologica.


Lacuri, râuri si medii acvaticeProcesul natural de descompunere biologica a tinut lacurile si râurile noaste in echilibru pâna acum. in ultima vreme, din cauza productiei in masa a erei industriale, acvatoriile au fost supraincarcate cu deseuri organice. Natura nu mai este echipata cu instrumente necesare pentru a distruge si recicla cantitati atât de mari de deseuri din cauza ritmului in care sunt generate si descarcate in lacuri si râuri din toata lumea.

Adaugarea UltraZyme-ului in râuri contaminate va inversa aceasta tendinta. Ingredientele gasite in UltraZyme vor stimula dezvoltarea bacteriala, vor elimina mirosurilor si vor degrada orice impuritati existente, aceasta pur si simplu va accelera si creste rata procesului de descom­punere biologica naturala descris mai sus, ajutând sa mentina cursurile de apa in perfect echilibru chiar si cu adaosul de cantitati excesive de impuritati organice.

Adaugarea ulterioara al UltraZyme-ului va opri aditia acestor impuritati si va asigura ca, cursul de apa functioneaza la nivele biologice optime. Sursele poluarii pe cursurile de apa includ origini industriale precum fabrici de hârtie si pasta de lemn, facilitati de tratament al canalizarilor si activitati in agricultura. Multe din aceste operatii sunt in functiune 7 zile pe saptamâna pompând in continuu contaminanti organici in cursurile de apa care sunt situate in vecinatate.

UltraZyme suplimenteaza procesul natural si ofera cursurilor de apa micro-organismele esentiale pentru a asigura ca impuritatile organice sunt tratate si nu se acumuleza in lacuri, râuri si pârâuri sau alte medii acvatice.
Masina de dozaj automata al UltraZyme-ului poate fi instalata pentru a doza incontinuu UltraZyme in sursa, reducând cantitatea impuritatiilor organice inainte sa aiba o sansa de a contami­na cursul de apa in cauza. UltraZyme ar trebui adaugat si in alte puncte ale râurilor/lacurilor pentru a lupta cu contaminantii organici prezenti. Atacând cursul de apa in sine si sursele sale de poluare, UltraZyme va curata apa in mod eficient si va readuce la viata lacul/râul la stadiul la care se afla inainte de a fi bombardat cu poluantii/impuritatile organice care merg concomitent cu facilitatile moderne industriale.

UltraZyme este sigur de folosit in prezenta vietii acvatice de oricare fel si este eficient in apa sarata sau dulce.

Locuri cu oxigen limitat cum ar fi lacuri statatoare, bazine, gurile de la scurgere si statiile de tratare a apelor uzate si lagunele ar trebui sa fie aerisite artificial pentru a optimiza eficienta biotratamentului. in plus, fata de carbon si oxigen bacteria naturala are nevoie de anumite fractiuni de elemente pentru o crestere reusita acestea incluzând: nitrogen, fosfor, calciu, magneziu, zinc, fier, sodiu, sulf. Tratamentul UltraZyme include fractiuni de elemente pentru ca aceasta crestere sa fie asigurata.

Separatoare pentru grasimi, bazine septice si iazuri de tratare a namolurilor:

UltraZyme descompune grasimea si alti contaminanti organici care provoaca costuri tehnologice de tratare ridicate. Prin uz conditionat, UltraZyme va pastra separatoarele pentru grasimi, instalatiile de canalizare, depozitele de deseuri, tancuri septice, filtre de drenaj si iazuri de tratare a namolulrilor tehnologice functionale si fara mirosuri neplacute.

Sunt multe microorganisme naturale ce se gasesc in separatoare si canale dar totusi putine afecteaza grasimile si uleiurile animale si vegetale iar pentru a fi eficace impotriva grasimii in mod biologic este necesara o modificare indusa a populatiei de microorganisme nedorite (adica pentru a neutraliza activitatea microbilor).

Bio-cresterea cu UltraZyme reuseste in aceasta dominanta, grasimea este digerata de catre UltraZyme si convertita in acizi grasi, glicerol, dioxid de carbon si apa. Acest proces este numit solubilizare si previne de la inceput reconstruirea grasimii pentru a nu cauza aceiasi problema ca si in cazul folosirii altor solventi sau chimicale. Produsele secundare ale solubilizarii devin nutri­mente pentru alte bacterii existente pentru a reduce si mai mult acumularea. UltraZyme reduce nivelele de poluare (CB05) cu enzima prin descompunerea sau convertirea contaminantilor.


Deversari de titei sau produse din petrol:

Un exemplu primar al aplicatilor multiple ale UltraZyme ar fi situatia când o cantitate de titei ar fi devarsata pe gheata cât si pe alte suprafete si care are tendinta sa se imprastie usor deo­arece suprafata ghetii este in general poroasa, deci primii centrimetri tind sa absoarba titeiul. Ma­joritatea apelor, la suprafata sau aproape de suprafata oceanelor, contin hidrocarburi de petrol variind de la I la 10 parti la miliard. Apele de lânga coasta, in apropierea porturilor si a zonelor industriale contin nivele mai mari, pâna la 100 parti la miliard.

Este dificil a descrie majoritatea tipurilor de petrol. Unele sunt subtiri precum uleiul de gatit si altele sunt groase ca melasele, majoritatea tipurilor de petrol brut sunt negre sau maro inchis dar pot fi de culoare deschisa. Deversarile de petrol se pot produce la o intersectie feroviara intr-o noapte de iarna la -30ºC sau in mijlocul unei caniculare dupa-amiezi de lucru la o fabrica industriala; o urgenta ecologica derivata de la o scurgere, explozie, foc sau a eliberarii unei substante chimice.UltraZyme este 82% biodegradabil in doar 14 zile si in totalitate in 28 de zile.

Uzul frecvent va ajuta si la:

 • Reducerea namolului in statiile de epurare si lagunele de tratament ape uzate, prin biodegradare marita, ajuta la imbunatatirea caracteristicilor sedimentelor;
 • Asigura degradarea optimizata a deseurilor organice incluzând materie fecala, sânge si grasimi de la abatoare si linii de productie a carnii si ferme de crestere a pasarilor;
 • Reducerea populatiei bacteriilor care formeaza hidrogenul sulfuros si mirosurile neplacute care le insotesc;
 • imbunatatirea fermentarii anaerobice, cresterea productiei de gaz metan;
 • Dilutia de hidrocarburi si namoluri in apa de mare, apa dulce si soluri etc.

Cum functioneaza:
UltraZyme este o enzima multipla, non-toxica si biodegradabila de inalta performanta fiind vârful industriei biotehnologice a secolului 21. Aceasta elimina acumularile de ulei si grasimi din rezervoare septice, bazine de tratare ale namolului, din separatoarele pentru grasimi, rezervoare de stocaj, deversari de uleiuri si chimicale, depozite de deseuri, instalatii, prin accelerarea proceselor pentru bacterii in a consuma deseurile organice si in acelasi timp elimina mirosurile. UltraZyme este foarte eficient pentru o gama larga de nivele de pH si temperaturi si pentru ca este in forma lichida, stimularea bacteriana este imediata si nu rezulta reziduuri. Poate fi pulverizat si folosit pentru o larga gama de probleme de protectia mediului inconjurator.


Eliminarea mirosurilor:

UltraZyme lucreaza pentru a elimina mirosurile schimbând structura moleculara iar timpul de reactie este in-stant. Când este introdus intr-un sistem apos continând nutrienti esentiali, culturile UltraZyme devin microorganismele dominante din sistem si transforma contaminantii organici in fractiuni de dimensiuni moleculare mai reduse. Când este mentinut ca microorganism dominant in sistemul tratat prin controlul conditiilor mediului inconjurator si adaugarea periodica de noi culturi, reducerile de consum biochimic de oxigen si consum chimic de oxigen de peste 80% pot fi an­ticipate pentru multe deseuri organice in timpul câtorva saptamâni.

Culturile UltraZyme sunt anaerobe facultative si bioconvertesc compusii organici printr-o fermentatie enzimatica catabolica si metabolica amândoua sub conditii anaerobice si aerobice. Desi culturile UltraZyme functioneaza bine in ambele situatii, eficenta lor este marita daca este mult oxigen in mediul tratat, de obicei, sectiunile superficiale de apa contin mult oxigen dizolvat.

Get Adobe Flash player

 
 
HOME         Despre noi         Contact         Websea Development