Se incarca...
 
Aviz Earthzyme - Euro Lider Construct
Agrement Earthzyme - Euro Lider Construct

Materialele pentru EarthBlocks sunt practice si economice. Este foarte usor de lucrat cu EarthBlocks. Pamântul este cel mai vechi material de constructie folosit de om iar EarthBlocks este tehnologia moderna care imbina pamântul in caramizile cunoscute in toate lumea sub numele de EarthBlocks.

Din aceasta combinatie exclusiva dintre EarthBlocks si pamant se obtine caramida potrivita pentru aproape orice constructie din lume. Toate enzimele valabile au fost testate pentru aceasta aplicatie si numai EarthBocks sa dovedit a fi singura solutie care se poate ridica la performantele necesare pentru obtinerea caramizelor EarthBlocks.

Acest produs nu polueaza in nici un fel, poate fi produs la locul de constructie si consuma resurse naturale limitate. Pretul este asa de mic incat este irelevant. Materialul Earth­Blocks iti acorda libertatea completa de arhitectura. Ce alta materie de constructie se poate recicla singura? Ce alt material (când este adaugat EarthBlocks) produce o legatura ce nu se destrama vreodata. EarthBlocks rezista pentru totdeauna astfel economisiti bani.

Nu numai ca materialul EarthBlocks poate fi folosit pentru regiuni metropolitane dar poate fi folosit eficientsi in zone rurale pentru construirea depozitelor de apa, sobe, grajduri pentru animale, hambare, garaje, controlul inundatiilor si controlul eroziunilor datorate vântului.

Materialul de constructie EarthBlocks poate fi folosit pentru orice aplicatie rurala, in orice mediu inconjurator, in orice loc din lume. EarthBlocks ofera singurul material de constructie valabil in aproape toata lumea. Mai ofera si materialul de constructie care dupa terminarea constructiei este asigurat impotriva focului, insectelor, rozatoarelor, gloantelor, apei, vânturilor puternice, zgomotelor, este practic, economic si nu este daunator mediului inconjurator.


Get Adobe Flash player

 
 
HOME         Despre noi         Contact         Websea Development