Se incarca...
 
Aviz Earthzyme - Euro Lider Construct
Agrement Earthzyme - Euro Lider Construct

Dust Stop este o descoperire importanta care presupune revolutionarea domeniului de eliminare a prafului de pe drumurile construite precum si solutionarea problemelor de interes mondial privind substantele nocive pentru soluri. Dust Stop este cea mai recenta solutie din do­meniul de eliminare a prafului, datorita ingredientelor naturale, a durabiliatii, a accesiblitatii sale de aplicare si a eficacitatii absolute.


Dust Stop este 100% biodegradabil si ecologic si nu va avea nici un efect negativ când este folosit in interiorul si imprejurul fermelor cu animale si pasari, pe drumurile dintre solele de culturi agricole cât si orice alte drumuri de pamânt, generatoare de praf.


Dust Stop elimina toate efectele daunatoare a contaminarii prafului si nu contine absolut nici un material anorganic facându-l produsul ideal pentru uz direct, controlând praful care ar putea fi ridicat.

Produsul este obtinut din compusi 100% naturali, nu contine aditivi anorganici, materiale toxice, polimeri chimici nocivi, saruri sau uleiuri, iar performantele sale au fost dovedite pe toate planurile.

Folosirea acestor drumuri in interiorul si in jurul zonelor cu animale produce materie particulara suspendata sub forma de particule PM 2.5 si PM 10.

Aceste particule foarte fine de praf sunt apoi raspândite in mod aleatoriu prin mediul inconjurator poluând aerul, mâncarea si apa. Acest lucru are un efect daunator pentru sanatatea animalelor si poate insemna costuri medicale suplimentare suportate de catre proprietar al carui ferma este amenintata si ulterior vatamata.

Mai important, ingestia particulelor de praf toxic de catre animale si pasari conduce la o contaminare a mâncarii pe care o consumam noi oamenii.

Acest lucru, la rândul lui produce numeroase efecte negative asupra sanatatii oamenilor din lume. Praful provenit de la oricare dintre aceste surse poate provoca afectiuni precum bronsita, astm, alergii, cancer si boli de plamâni.

Produsele actuale de control al prafului pot controla uneori praful dar din pacate contin chimicale toxice proprii. Acest lucru reduce cantitatea de materie particulara suspendata din aer dar e o sursa de poluare individuala si mai daunatoare decât praful in sine. Avantajele folosirii lui Dust Stop pe drumuri inauntrul si imprejurul zonelor cu animale sunt incomparabile.

Acum, nu mai este nevoie sa contaminati drumurile publice si proprietatile adiacente si nici apa de adâncime cu toxine si alte produse cu compusi nocivi, care sunt folositi in prezent, in dauna sanatatii si a prezervarii solurilor la nivel mondial, a faunei, florei, aerului, a faunei acvatice si, nu in ultimul rând, a omenirii.

Produsul Dust Stop este obtinut integral din pietrisuri si minerale naturale, fiind sigur pentru mediul inconjurator. Aceste materiale bazate pe substante naturale contin anumite proprietati unice de imbinare si factori de retinere a umezelii, pe care alte produse nu le contin. Dust Stop a fost special conceput pentru a permite formarea rapida a peliculei de drum, pentru aderenta superioara a acesteia, absorbtia umezelii, flexibilitate si capacitate sporita de imbinare. Pentru ca Dust Stop sa fie si mai eficient, a fost conceput pentru a fi utilizat la temperaturi ridicate, medii si scazute, putând fi utilizat si in alte situatii.

Formula unica a produsului Dust Stop a fost obtinuta in urma unor studii si cercetari amanuntite, fiind un produs 100% natural, reutilizabil, conform standardelor in vigoare si nedaunator mediului inconjurator. Numarul foarte mare de aplicatii ale produsului la nivel mon­dial este reprezentativ si in continua crestere, dar cel mai important lucru pentru planeta noastra este ca orcine si orice poate benefcia de pe urma utilizarii produsului Dust Stop, comparativ cu metodele anterioare, care daunau pamântului si care acum pot fi eliminate prin utilizarea lui Dust Stop.

Efectele daunatoare ale contaminarii cu praf asupra animalelor si a pasarilor din intreaga lume cresc semnificativ din cauza dezvoltarii a noi drumuri in jurul ecologiei fragile a pamânturilor de la ferme si a zonelor de pascut.   Dezvoltarea acestor drumuri a ridicat de curând preocupari majore, materia particulara suspendata implicata in contaminarea cu praf, a poluat zonele cu ani­male si pasari având un efect costisitor din punct de vedere financiar cât si al sanatatii publice.

Aceste accidente au denumirea generala de „deversari" si informatiile despre deversari sunt adunate prin liniile telefonice de raport ale agentiilor statului. Colectarea informatiilor despre deversari ne ajuta sa intelegem mai bine cum, când si unde se intâmpla si conduce la programe de prevenire a poluarii mai eficiente. Examinarea datelor despre deversari si ale modelelor care rezulta ajuta si organizatiilor care se ocupa cu raspunsurile la aceste urgente sa proiecteze moduri de a curata deversarile cât mai repede posibil pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator cât mai mult posibil. Eficienta si increderea in Dust Stop este imperativa in aceste cazuri.Get Adobe Flash player

 
 
HOME         Despre noi         Contact         Websea Development